Ortahisar protokol imzaladı

Ortahisar Belediyesi ile Mektebim Okulları arasında protokol imzalandı.

Ortahisar protokol imzaladı

Ortahisar Belediyesi ile Mektebim Okulları arasında eğitim protokolü imzalandı.


Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ile Mektebim Okulları Karadeniz Bölge Direktörü Fatih Alkan'ın imza attığı protokolle birlikte belediyenin bütün çalışanlarına Mektebim Okulları'nın tüm eğitim kademelerinde (ilkokul, ortaokul, lise) kurumsal indirim olanakları sağlanıyor.

Türkiye genelinde 51 kampüs, 160 okul ve 30 bin öğrencisiyle faaliyet gösteren Mektebim Okulları, Ortahisar kampüsünü 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete geçirecek. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Mektebim Okulları'nın Trabzon'da kampus açacak olmasından son derece mutlu olduklarını belirterek, "Mektebim Okulları'nın Ortahisar'da kampus açması özel okulların şehrimizdeki kalitesine ciddi manada etki edecektir. Devlet okullarının yanı sıra Trabzon'da faaliyet gösteren birkaç özel okul öğrencilerimize çok nitelikli eğitim vererek geleceğimize daha bir ümitle bakmamıza vesile oluyor. Mektebim ve Ortahisar Belediyesi bundan sonra da birçok projede ortaklık gerçekleştirecek. Bu protokolü bizimle imzalayan başta Mektebim Okulları yetkilileri olmak üzere, diğer özel okul kurumları yetkililerine de eğitim ve öğretim hayatımıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mektebim Okulları Karadeniz Bölge Direktörü Fatih Alkan ise Ortahisar Belediyesi yaptıkları protokolün benzerini birçok kurumla yaptıklarını ifade ederek, "Mektebim okulları kısa zamanda çok büyük başarı göstererek Türkiye geneline yayıldı. Trabzon'da eğitim kampusu açmak bizim öncelikli hedeflerimiz arasındaydı. Okulumuz, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılına hazır hale gelecek. Bu manada da özel okul sektörüne yeni bir soluk kazandıracaktır diye düşünüyorum. Bu protokolün imzalanmasında, başta Başkanımız Ahmet Metin Genç ile emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.   

Ortahisar protokol imzaladı

Ortahisar protokol imzaladı

Ortahisar protokol imzaladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler