Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu Haber61'de

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Kamyakamı Numan Hatipoğlu, Haber61'i ziyaret etti.

Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu Haber61'de

Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında, günlük yayın yapan gazete ve haber sitelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Haber61.net yayın kuruluşunu ziyaret eden Kaymakam Numan Hatipoğlu, medyanın gücüne ve önemine vurgu yaptı.


Trabzon’a yabancı olmadığını ancak Trabzon’u  daha iyi tanımak ve  gelişmeleri daha iyi takip edebilmek amacıyla basın kuruluşlarını ziyaret ettiğini ifade den Kaymakam Numan Hatipoğlu, basın mensupları ile istişarede bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Ortahisar’da barış ve hoşgörü timsali bir ilçe olmasının yanı sıra tarihi ve kültürel yapısı ile kadirşinas halkı bakımından da güzide bir ilçe olduğunu vurgulayan Numan Hatipoğlu, vatandaşlar ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarına, çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.
Hoşsohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Trabzon'un en çok okunan, Türkiye’nin en büyük bölgesel haber portalı olan Haber 61’in imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, mesleki ilke ve esaslarından, doğru haber ve dürüstlük anlayışından asla taviz vermediklerini belirterek, nazik ziyaretinden dolayı Kaymakam Numan Hatipoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu Haber61'de
Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu Haber61'de


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler