Ortahisar'ın belediye binası ihalesi yapıldı

Ortahisar Belediyesi'nin binası 50 milyon TL'ye mal olacak.

Ortahisar'ın belediye binası ihalesi yapıldı
Ortahisar Belediyesi, Pazarkapı'da yapacağı belediye hizmet binasının ihalesini gerçekleştirdi.  Belediyenin Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen ihaleye 8 firma tarafından teklif verildi. Yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olması öngörülen projenin yüklenici firması İhale Komisyonu tarafından değerlendirme sürecinin tamamlanmasından sonra açıklanacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ihalede firmalara ait tekliflerin alındığını belirterek, "İhale Komisyonumuz bir hafta sureyle teklifleri değerlendirecek. Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak bu değerlendirmeler sonucu en uygun teklifi veren firma ihaleyi üstlenecek. Çok önem verdiğimiz bu projemizin ihalesini gerçekleştirmiş olmaktan dolayı son derece mutluyuz ve gururluyuz. İnşallah ihale süreci en kısa süre içinde tamamlanarak temel atma aşamasına geçmiş olacağız. Ve hep birlikte Ortahisar'ımıza vizyon kazandıracak olan bu projemizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Ben şimdiden ihalemize katılım gösteren firmalara ve ihalenin yapılmasında emeği geçen bütün mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İhalemizin Ortahisar'ımıza, Trabzon'umuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.  


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber