Ortahisar ilçe Nüfus Müdürlüğü'nden önemli uyarı

Trabzon Ortahisar Nüfus Müdürlüğü önemli bir uyarıda bulundu.

Ortahisar ilçe Nüfus Müdürlüğü'nden önemli uyarı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Ortahisar İlçe Nüfus Müdürlüğü, yapımı tamamlanana Ortahisar Kaymakamlığı binasına taşınma işlemi ile ilgili vatandaşları uyardı.

Trabzon Valiliği Hükümet Konağında hizmet veren Ortahisar İlçe Nüfus Müdürlüğü Pazarkapı mahallesinde yapımı tamamlanan Ortahisar Kaymakamlığı binasına taşınacak. Konu ile ilgili olarak Ortahisar Nüfus Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda taşınma işlemi sıarasında vatandaşların mağdur olmaması için yakın ilçeler olan Akçaabat ve Yomra ilçe Nüfus müdürlüklerine müracaat edebileceklerini bildirdi.

Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

"Trabzon Valiliği Hükümet Konağı içerisinde hizmet vermekte olan Ortahisar İlçe Nüfus Müdürlüğünün, yapımı tamamlanan Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binasına taşınacağından; Ortahisar İlçe Nüfus Müdürlüğünün, taşınma işlemlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve eksiksiz tamamlanabilmesi, ayrıca sistem alt yapısının kurulumu amacıyla 27/09/2019 Cuma günü saat 12:00' den 30/09/2019 Pazartesi mesai başlangıcı olan saat 08:00'e kadar hizmet veremeyeceği, buna istinaden vatandaşlarımızın iş ve işlemlerinde herhangi bir aksama yaşamaması için yakın çevre ilçeler olan Yomra ve Akçaabat İlçe Nüfus Müdürlükleri ile  İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne müracaat edebilecekleri duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber