Ortahisar Hizmet binasına 5 Milyon TL harcandı

Başkan Genç, belediye hizmet binasını inceledi.

Ortahisar Hizmet binasına 5  Milyon TL harcandı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Pazarkapı'da inşa edilen belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu. 


5 MİLYON 900 BİN TL HARCANDI

39 milyon 158 bin TL'ye ihale edilen belediye hizmet binası için şu ana kadar 5 milyon 900 bin TL harcama yapıldığını belirten Başkan Genç, projede temel açma ve kazık çakma işleminin tamamlandığını belirterek, binanın inşa çalışmalarına başlandığını kaydetti.

Başkan Genç, "Belediyemiz ve müteahhit firmamız, şu anda olağanüstü bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda binamızın inşa çalışmalarına başlandı. Eş zamanlı olarak da kaymakamlık binamız yükselecek. Biliyorsunuz, 39 milyon 158 TL ihale ettiğimiz belediye hizmet binamızın inşaatı için şuana kadar 5 milyon 900 bin TL harcama yapıldı. Projemizin, Ortahisar kimliğinin teşkil etmesinde önemli bir katkı sağlayacağını, hizmet verimliliği ve hizmet kalitesi açısından da çok önemli bir güç olacağını düşünüyoruz. Hızlı bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah da belirtilen süre içinde de binamızı yapıp tamamlayacağız. Ama bunun kadar önemli olan diğer bir konu da hemen bitişikteki projemizi de eş zamanlı olarak yapacağız. Zağnos Deresi'ni yüzeye çıkararak, tarihi eserlerimizi de koruyarak orada da konut ve ticaretten oluşan bir yaşam alanını hayata geçirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Projelerimizi sık sık yerinde görerek yapılan çalışmaları takip ediyoruz. Her şey gayet iyi gidiyor. Şu ana kadar olan çalışmalardan dolayı yüklenici müteahhidimize çok teşekkür ediyorum. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak finans boyutunu hızlıca takip ediyoruz. İnşallah belirtilen sürede projemizi hayata geçireceğiz; ilçemize ve şehrimize kazandıracağız diye düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

Genç, belediye hizmet binasını inceledi

Genç, belediye hizmet binasını inceledi

Genç, belediye hizmet binasını inceledi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber