Ortahisar hedefi tutturacak

Başkan Ahmet Metin Genç, "Ortahisar'ımızın her yerindeyiz" dedi.

Ortahisar hedefi tutturacak

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Çukurçayır Mahallesi'nde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Belediyenin 2017 yılı içinde 53 bin ton asfaltlama yaptığını belirten Başkan Genç, üç gün içinde 2 bin ton asfaltlama yaparak bu yıl ki hedeflerini gerçekleştireceklerini söyledi. 


Vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Genç, bu amaçla Ortahisar'ın her yerinde hizmet yürüttüklerini belirterek, "Ulaşımda konusunda göreve geldiğimizde bir sözümüz vardı. Bütün mahallelerimizde görev alanımızdaki bütün yollarımızı asfalt ya da beton yapacağımız diye bir sözümüz vardı. Bizim belediye olarak hedefimiz bütün vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmektir. Bunun en önemli parametrelerinden bir tanesi de ulaşım standardıdır. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda hedeflerimizi gerçekleştirmeye doğru gidiyoruz. Bu vesileyle müdürümüze ve personelimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu emek Ortahisar Belediyesi'nin kendi kaynağıdır, kendi emeğidir, kendi hizmetidir. Ondan dolayı bir ekip anlayışı ile bu hizmetlerimizi yapıyoruz. Bu yıl için 70 bin ton hedefle başlamıştık. Daha sonra yüksek kesimlerde bunun 15 bin tonunu kuru betona dönüştürdüğümüz için hedefimizi 55 bin tonda revize etmiştik. Bugün itibarıyla 53 bin ton hedefimizi gerçekleştirdik. İki gün içinde 2 bin tonumuzu gerçekleştirip hedefimizi % 100 tutturmuş olacağız." diye konuştu.  

Genç: Ortahisar'ımızın her yerindeyiz

"ULAŞIM STANDARTLARI YÜKSELECEK"

Yukarı mahallelerde kuru beton tekniğiyle yol yaptıklarını ifade eden Başkan Genç, "Biz şehrimizin hem yukarı, hem kenar mahallerinde, hem de Çukurçayır'da olduğu gibi aynı zamanda şehrimizin merkezindeyiz. Yani Ortahisar'ımızın her yerindeyiz.Tabi, bütün yollarımız henüz yapılmış değil... Ama, bütün yollarımızı yaparak vatandaşlarımızın ulaşım standartlarını en yüksek düzeye çıkarmak bizim hedefimizdir. Çalışan bütün arkadaşlarıma emeklerine sağlık diyorum, teşekkür ediyorum. Belediye ekibimiz, bir taraftan da muhtarlarımızla ve parti teşkilatlarımızla iyi bir koordinasyon kurarak bütün bu hizmetleri yapıyoruz. Onlara da emeklerine sağlık diyorum ve teşekkür ediyorum. Bu sezonu da hayırlısıyla, kazasız, belasız tamamladık. İnşallah, önümüzdeki yıl da hedeflerimizi gerçekleştirmek kaydıyla hizmetlerimizi devam ettireceğiz." diye konuştu.  

Genç: Ortahisar'ımızın her yerindeyiz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber