Ortahisar Halk Eğitim Bacasız Sanayi Gibi

“2 bin 225 kursta 40 bin 255 kursiyere eğitim aldı.”

Ortahisar Halk Eğitim Bacasız Sanayi Gibi

Trabzon Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü eğitimlerine devam ediyor. Kursiyerlerin çalışmalarının yer aldığı sergisinin açılışı Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı Alacahan’da gerçekleştirildi. 

Usta Öğretici Ayşe Emral öncülüğünde hayata geçirilen ürünler hayran bıraktı.  Serginin açılışına; Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Adıgüzel, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Orhan Genç, usta öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Müdür Orhan Genç burada yaptığı açıklamada çalışmalar ve kurslar ile ilgili bilgi verdi. Genç, Ramazan ayı boyunca İpekyolu Fuar Alanı’nda kurulan Osmanlı Sokağı’nda etkinliklerin devam ettiğini söyledi.

Genç, “Kursiyerlerimiz burada çalışmalarını beğenilerinize sunuyor.  Hayırlı uğurlu olsun. Bugün itibari ile Ortahisar Halk Eğitim merkezi olarak 150 farklı branşta, 520 usta öğretici, 30 öğretmen ile 2 bin 225 kursta 40 bin 255 kursiyere eğitim verdik. Bu yıl hedefimiz 50 bin kursiyere ulaşmaktır. Sezonun tamamlanmasına 3 ay var. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.” dedi.  

Alacahanda sergiyi tek tek gezen Müdür Vekili Süleyman Adıgüzel, “Halk Eğitim müdürlüğümüz bacasız sanayi gibi. Çok önemli bir sosyol sorumluluk görevi yerine getiriyor. Serginin hazırlanmasında başta Halk Eğitim Müdürümüz Orhan Genç olmak üzere emeği geçen herkesi tebrim ediyorum” şeklinde konuştu. 

Ortahisar Halk Eğitim Bacasız Sanayi Gibi

Ortahisar Halk Eğitim Bacasız Sanayi Gibi

Ortahisar Halk Eğitim Bacasız Sanayi Gibi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber