Ortahisar'dan 'Hizmetiçi Eğitim Semineri'

Ortahisar'dan çalışanlarına performans artırıcı eğitim programları.

Ortahisar'dan 'Hizmetiçi Eğitim Semineri'

Ortahisar Belediyesi'nin Yerel Yönetimlerde Kurumsal İletişim Kalitesi'nin Artırılması Projesi (KİKAP) belediye çalışanlarına yönelik olarak düzenlediği 'Hizmetiçi Eğitim Semineri' devam ediyor.

KTÜ İletişim Fakültesi'yle ortaklaşa yürütülen proje kapsamında her biri kendi alanlarında uzman akademisyenlerce belediye personellerine "kurum içi iletişim, görsel iletişim, sosyal medya ve dijital yayıncılık" alanlarında eğitim uygulamaları veriliyor. 

"VERİMLİLİĞİ ARTIRACAĞIZ"

Proje ile ilgili konuşan Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye personellerinin verimliliğini artırmak için uygulamalı eğitim seminerleri düzenlediklerini belirterek, "Bu projeyle belediye personellerimizin hem birbirleriyle hem de vatandaşla iletişim kalitesini artırılarak belediye hizmetlerimizin daha verimli bir şekilde yürütülmesini hedefliyoruz. Proje kapsamında ayrıca ilgili belediye personellerimize sosyal medya ağlarının  etkin ve verimli kullanımıyla ilgili uygulamalı eğitim veriliyor. Oda-grup görüşmeleriyle etkileşimli eğitim veriyoruz. Görsel iletişim, dijital yayıncılık ve sosyal medya eğitimi veriyoruz. Ayrıca anket çalışmaları düzenleyerek belediye çalışanlarımızın eğilimi ve beklentileriyle ilgili veriler elde ediyoruz. Bütün bu çalışmalar neticesinde bir sonuç bildirgesi düzenleyerek yaptığımız çalışmalara ışık tutacağız. Her şey çalışanlarımızın motivasyonunu yükselterek vatandaşlarımıza daha verimli ve kaliteli hizmet sunması için..." diye konuştu.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber