Ortahisar'dan çocuklar için yeni bir oyun parkı

Ortahisar Belediyesi her mahalleye en az iki park projesini birer birer hayata geçiriyor.

Ortahisar'dan çocuklar için yeni bir oyun parkı

Bu kapsamda Ortahisar Belediyesi,  Aydınlıkevler Mahallesi'nde '23 Nisan Çocuk Parkını' hayata geçirdi. İçinde oyun ve spor alanlarının bulunduğu park Ortahisar Belediyesi'nin Aydınlıkevler'de hizmete soktuğu 5. park oldu.

Öncelikli hedeflerinin nefes alan, yeşille iç içe olan bir Ortahisar'ı inşa etmek olduğunu belirten Başkan Genç, "İlimizde her geçen gün bina yoğunluğu artıyor. Buna mukabil vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın yeşil alan ve park talepleri de her geçen gün artıyor. Her şeyden önce nefes alan bir şehir istiyoruz. Vatandaşlarımızın yeşille iç içe yaşadığı, kendilerini mutlu ve huzurlu hissettiği ideal bir kent olmak arzusundayız. Bu nedenle vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını giderebileceği alanlar için araştırmalar yaptık. Biz hep şunu söyledik. İlçemizde yeşili artıracağız. Bunun gereği olarak da Aydınlıkevler Mahallesi'nde yer aldığı dört mahallemizde park alanları belirledik. Kanuni, Konaklar, Çukurçayır, Pelitli ve diğer 85 mahallemizin tamamında bu parklarımızı birer birer hayata geçireceğiz. Küçük çaplı parklarımızı zaten her mahallemizde yapıyoruz. İnşallah bu tür parkları mahallelerimize kazandıracağız. Ve mahallelerimizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler