Ortahisar daha da güzelleşiyor

Ortahisar'da trafo ve Elektrik kabloları yer altına alınıyor.

Ortahisar daha da güzelleşiyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin Ortahisar Mahallesi’nde trafo ve elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmalarına devam ediyor.

Ortahisar Mahallesi’nin, Trabzon’un tarihi mahallelerinden biri olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini kaydetti. Gümrükçüoğlu, “Trafo ve elektrik kablolarının yer altına alınmasıyla bu tarihi mahallemizin güzelliklerine güzellik katmış olacağız. Söz konusu aksamların yer altına alınması görüntü kirliliğini ortadan kaldıracağı gibi insan ve çevre sağlığına da ciddi şekilde katkı vermiş olacaktır. 520 bin TL maliyetle gerçekleştirmekte olduğumuz projemizin finansmanını temin eden Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ortahisar Mahallesi Muhtarı Süleyman Yaşar Kara ise yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Muhtar Kara, “Elektrik direklerinin ortadan kaldırılması, kabloların yer altına alınması gayet güzel bir uygulama. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler