Ortahisar'da TEOG değerlendirme toplantısı

Trabzon Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu başkanlığında, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarını değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ortahisar'da TEOG değerlendirme toplantısı

Trabzon Ortahisar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Mehmet Akif Ortaokulunda Ortahisar ilçesinde eğitim veren 13 ortaokul müdürünün katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2016-2017 eğitim öğretim yılı TEOG sınavları ele alındı.

Akademik başarıda örnek uygulamaların paylaşıldığı ve başarıyı artırmak amacıyla önerilerin ele alındığı toplantıda, 2017'de TEOG yerleştirme sürecinde velilere ve öğrencilere yapılacak rehberlik ile tercih danışmanlığı için yol haritasının çizildiği bildirildi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Hatipoğlu, çocuklara insani, ahlaki, milli ve manevi değerlerin de eğitim etkinlikleri içerisinde kazandırılmasına vurgu yaparak, "Başarıyı sadece TEOG sınavına bağlamak büyük bir hata olur." dediği ifade edildi.

Kaymakam Hatipoğlu, öğrencilere derslerinin yanı sıra sorumluluk duygusunun kazandırılması gerektiğine dikkati çekti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber