Ortahisar'da komisyonlar belli oldu

Nisan ayının ilk meclis toplantısı yapıldı.

Ortahisar'da komisyonlar belli oldu

Ortahisar Belediyesi'nin nisan ayının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç başkanlığında gerçekleştirildi.


Yoğun bir gündem maddesiyle toplanan Ortahisar Belediye Meclisi'nde Başkan Genç mart ayı faaliyetleriyle ilgili kısa bir sunum yaptı. Meclise gündem maddesi olarak gelen Encümen üyeliğine aday gösterilen Mustafa Dinçer, Aslıhan Bezirganoğlu Temren ve Aydın Gürsoy oy çokluğuyla seçildi. Encümen üyesi seçiminden sonra meclis komisyonları için seçim yapıldı.

Sırayla İmar Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Kültür-Çevre-Temizlik ve Spor Komisyonu ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu'na üye seçimi yapıldı. İmar Komisyonu üyeliğine Faruk Kanca, Ufuk Hoş, Hatice Öztürk, Selahattin Çebi ve Fatih Göktaş oy çokluğuyla seçildi. Kültür, Çevre, Turizm ve Spor Komisyonu üyeliğine ise Ayşegül Yılmaz, Galip Hacıoğlu, Turan Terzi, Aydın Gürsoy, Ahmet Sarıalioğlu oy çokluğuyla seçildi. Plan Bütçe Komisyonu üyeliğine Hasan Yılmaz, H. İbrahim Aydın, Tahsin Bayrak, Abdulkadir Soytemiz ve Mehmet Karaoğlu oy çokluğuyla  seçildi. Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine ise Havva Gümüş, Sezgin Yılmaz, Ahmet Yıldız, Aslıhan Bezirganoğlu Temren ve Nusret Onur oy çokluğuyla seçildi. Başkan Ahmet Metin Genç seçimlerden sonra yaptığı konuşmada komisyonlara seçilen üyeleri tebrik ederek, onlara görevlerinde başarılar diledi.

Ortahisar'da komisyonlar belli oldu

Ortahisar'da komisyonlar belli oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler