Ortahisar'da asfalt çalışmaları hız kazandı

Ortahisar Belediyesi asfaltlama çalışmaları devam ediyor...

Ortahisar'da asfalt çalışmaları hız kazandı

Ortahisar Belediyesi, ilçenin merkez ve çevre mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2016 yılında 30 mahallede asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Ortahisar Belediyesi, Ağıllı ve Çağlayan mahallelerinde ise asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.  

Bulak Mahallesi'nde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bu yıl 39 bin ton asfalt döktüklerini belirterek, "Ne mutlu bize ki bize emanet edilen kaynağı milletimize hizmet yolunda kullanabiliyoruz. Bu da bizim için büyük mutluluk ve gurur vesilesidir." dedi. 

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

Görev süresi bitimine kadar Ortahisar'daki bütün yollarda asfaltlama ya da betonlama yaparak standartlara uygun hale getirecekleri yönündeki hedeflerini tekrarlayan Başkan Genç, "Hizmet etmek için insanlarımız bizi seçti. Biz de şu anda hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu senede 100 bin ton asfalt hedefi koyduk. Nihai bir hedefimiz de var. Allah nasip ederse, görev süremiz sona ermeden belediyemizin yol ağındaki bütün yolları bitirmek istiyoruz. Bu çok ciddi bir hedeftir. Bu hedefe ulaşmak için gayret gösteriyoruz. Biz her zaman bu sözümüzün arkasındayız. Bu sene 100 bin ton asfalt ve 50 bin beton hedefimizi tutturacağız. Ama bunlarla beraber bu iş tamamlanmıyor. Biz şu anda Bulak'ta dördüncü ara bağlantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu sene Bulak mahallesinde 2 km'lik asfalt çalışması yaptık. Bunun yanında 85 mahallemizin tamamında da ulaşımı standart hale getireceğiz. Be sene hedeflerimizi hem kendi imkanlarımızla, hem de ihale usulüyle yaparak ve hedefimizi tutturacağız. Ben bu  işte çalışan bütün kardeşlerimize, müdürlerimize, başkan yardımcılarına, şeflerimize ve işçilerimize teşekkür ediyorum. Tabi bu çalışmaları yaparken en yakın mesai arkadaşlarımız muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız hizmet aşkıyla hareket ederek, bizi daha çok motive ediyorlar." diye konuştu.  



Türkiye'de yaşanan darbe girişiminin hiçbir şekilde belediyenin çalışmalarını aksatmadığını belirten Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü: "Memleketimizde olağanüstü bir durum söz konusu ama biz olağan hizmetlerimizi yapıyoruz. Halkımız zaten bu sıkıntıları ayağa kalkarak elleriyle, tırnaklarıyla bertaraf etti. Bu millet geçmişinden gelen asaletiyle bu topraklarda varlığını devam ettirecek ve misyonunu sürdürecektir. Ondan da kimsenin kuşkusu olmasın. Bu konuda milletimize ve Trabzonlu hemşerilerimize de müteşekkiriz. Bu şehrin evladı olduğum içinde ayrıca gurur duyuyorum." 

Bulak Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Gençcelep ise "Bu darbede, bu sıkıntıda bile bu işi aksatmadan devam ettiren başkanımıza teşekkür ediyorum. Seneye de bu hizmetleri isteriz. Burada dört mahallede yaklaşık 2 km asfalt yaptık. En çok bu sene asfalt aldık. Sağolsunlar, varolsunlar." sözlerine yer verdi.  



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber