Ortahisar Belediyesi'nden 10 Milyonluk satış kararı

 Ortahisar Pelitli’deki 10 milyon değerindeki sağlık alanını satacak. Dünya Göz Hastanesi o yeri istemişti 

Ortahisar Belediyesi'nden 10 Milyonluk satış kararı
Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

Ortahisar Belediye Meclisi’nin eylül ayı ikinci toplantısında 2 yerin satış müzakeresi yapıldı. Pelitli Mahallesi’ndeki havaalanı karşısında TOKİ’nin yaptığı yeni alışveriş ve sosyal tesislerin yanındaki MTA’ya bitişik olan sağlık alanı olarak satışa sunulmasına karar verilen alanı daha önce Dünya Göz Hastanesi istemişti fakat fiyatta anlaşma sağlanamamıştı.

Dünya Göz Hastanesi buradan vazgeçmişti. 2 bin 714 m2 alan üzerinde olan bu nokta satıldığı halde özel klinik yada hastane olabilecek. Bu alanın değerini encümen üyeleri belirleyecek ama piyasa şartlarına göre 10 milyon liranın üzerinde olduğu ifade ediliyor. Komisyondan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından satışa sunulması için fiyatı belirlenecek. Mecliste bir diğer satışı istenilen arazi ise Ortahisar’ın Yalıncak’taki 271 m2 lik alanı oldu. Bunun da fiyatı belirlenip satılmasına karar verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber