Ortahisar Belediyesi Faaliyet raporu kabul edildi

Ortahisar’ın 2019 Yılı Faaliyet Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Ortahisar Belediyesi Faaliyet raporu kabul edildi

Ortahisar Belediye Meclisi’nin 06/07/2020 tarihli toplantısında 2019 Yılı Faaliyet Raporu müzakere edilerek oybirliğiyle kabul edildi.

Meclis oturumunu açan Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, faaliyet raporunun görüşülmesi dolayısıyla yürürlükteki mevzuat gereği meclis başkanlığını Nusret Onur’a devretti.

2019 yılı faaliyetleriyle ilgili birim müdürlüklerinin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili meclis üyelerine söz verildi. 

Ortahisar Belediyesi Faaliyet raporu kabul edildi

İYİ Parti Grubu adına faaliyet raporuyla ilgili düşüncelerini açıklayan Davut Çakıroğlu, “Bugün burada görüşülen rapora evet diyeceğiz. Söylediklerimizin karşılık bulmasını istiyoruz. Görüşlerimizi yermek için dile getirmiyoruz. Biz vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması için önerilerde bulunuyoruz. Nezaketimizi ve sağduyumuzu kaybetmeden görüşlerimizi söylüyoruz. Faaliyet raporumuzun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. 

Ortahisar Belediyesi Faaliyet raporu kabul edildi

Faaliyet raporuyla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi MHP’nin görüşlerini dile getiren Süleyman Tomaç ise; 2019 Yılı Faaliyet Raporu’nun hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek rapora “Evet” diyeceklerini ifade etti. 

CHP grubu adına faaliyet raporuyla ilgili düşüncelerini açıklayan meclis üyesi Cüneyt Zorlu ise "Ortahisar Belediye Başkanımızın Tünel Akvaryum’un işletilmesiyle ilgili işletmeci firmaya yılda 175 bin ziyaretçi garantisi verilmesini konu alan maddeyle ilgili çekincemize katılması nedeniyle ve bu maddeyi çıkarmasından dolayı faaliyet raporuna “Evet” oyu veriyoruz.” dedi.

Ortahisar Belediyesi Faaliyet raporu kabul edildi

AK Parti grubu adına faaliyet raporuyla ilgili söz alan Grup Başkanvekili Hüseyin Canım ise kentsel dönüşümden, altyapıya kadar vatandaşların daha huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşaması için projeler ve hizmetler yürüttüklerini belirterek, “Projelerimizin ve hizmetlerimizin halka ulaşması noktasında gayretli çalışmalar yürüten bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Daha mutlu, daha yaşanabilir bir Ortahisar için hepimiz mücadele ediyoruz. Faaliyet raporumuzun şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Faaliyet raporuyla ilgili meclis üyelerinin sorularını cevaplandıran Başkan Genç, bütün görüşlere ve eleştirilere saygılı olduklarını belirterek, faaliyet raporunun oybirliğiyle kabul edilmesinden dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. 

Ortahisar Belediyesi Faaliyet raporu kabul edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler