Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: Bir kapanış için bir aradayız

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yenilenen Maraş Caddesi açılışında konuştu.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: Bir kapanış için bir aradayız

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon'un ortahisar ilçesinin en işlek caddesi Maraş Caddesi trafiğe kapandı.

Baştan aşağı yenilenen cadde törenle açıldı.

Açılışta konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç "Hep açılışlardaydık şimdi bir kapanışı gerçekleştirdik. Bu da Maraş Caddemizin trafiğe kapanışını gerçekleştiriyoruz. Tarihi bir caddemiz tarihi bir günü yaşıyor. Tıpkı 2007 yılında Uzun Sokak’ın trafiğe kapanması gibi. Bunun mutlululuğunu ve gururunu uyaşıyoruz. Bu icraatın sahibi olarak bu projemizi hemşehrilerimizle buluşturan çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoum. Bu proje, Meydan bölgesine farklı bir anlam kazandırdı. Maraş, Uzunsokak ve Kunduracılar açık AVM’ye dönüştü.

Trabzon’a daha iyi nasıl hizmet ederiz diye düşünüyoruz ve düşünmeye devam ediyoruz, edeceğiz. Bu projemizin bir anlamı daha var. Trabzonspor’umuzun 8. Şampiyonluğuna denk geldi. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber