Ortahisar'a Soylu tırpanı mı?

Eski listeden sadece 6 yönetici kaldı

Ortahisar'a Soylu tırpanı mı?

Haber61/Haber Servisi /  Levent Ustabaşı 


Ortahisar İlçe Kongresi 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’na gerçekleşti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun liste oluşmasında büyük ağırlığı olduğu görüldü. Özellikle Büyükşehir ve Ortahisar Belediyelerinde çalışan yada personel olarak görev yapanların listeden ayıklanarak yeni listede yer almaması da dikkati çekti.  Bu da teşkilatta, ‘Bakan tırpanı’ olarak yorumlandı!

Temel Altubaş’ın eski listesi şu şekildeydi;

Hasan Basri Hatipoğlu, Gülşah Kurtoğlu Turan, Cemal Yıldız, Hüseyin Cahit Afacan, Abdurrahman Öztürk, Yasin Aydın, Fikri Bulut, Cevat Kara, Mustafa Kurt, Muhammet Murat Balcı, Ali Yılmaz,  Şenay Kınalı Üçüncü, Hüseyin Öztürk, Hüseyin Erdoğan, Melek Sena Acer, Eslem Çavdar, Veli Eroğlu, Nihat Akyüz, Aydın Demirci, Hasan Hüseyin Uzun, İbrahim Bayburt, Kani Bal, Fatih Çakır, 
Tufan Uzlu, Onur Kalkan, Gökhan Durmuşoğlu, Abdulhalim Egeli, Fikret Sert, Şener Satılmış

YENİ LİSTE ESKİ LİSTE KARŞILAŞTIRMASI

Temel Altubaş’ın yeni listesi şu şekilde değişti;
Abdulhalim Egeli, Ali Yılmaz, Bukeyir Çakmak, Cihan Kayar, Ekrem Zengin, Emine Yıldırım, Eslem Çavdar, Hasan Basri Hatipoğlu, Hayrullah Baytar, Hüseyin Canım, Kani Bal, Kübra Kurt, Mehmet Turhal, Muzaffer Mutlu, Nagihan Ayyıldız, Nihat Akyüz, Ömer Altıntaş, Sabri Berber, Sadullah Demirbaş, Seyit Hisoğlu, Şener Satılmış, Turan Moradaoğlu, Yusuf Haldızoğlu, Zeynep Değirmenci.

Temel Altunbaş’ın eski ve yeni listesi karşılaştırıldığında asıl üyeler kısmında ciddi bir kaç değişim görülüyor. Önceki listede yer alan ve aktif görev alan Hüseyin Öztürk, Cevat Kara, Veli Eroğlu, Gülşah Kurtoğlu Turan gibi flaş isimlerin olmadığı görüldü. 

Önceki yönetimde 29 asil üye varken bu yönetimde sadece 24 asıl üye bulunuyor ayrıca eski yedek yönetim kurulu listesinde 30 bu seferki Altunbaş’ın yedek listesinde ise 13 üye yer buldu.

Temel Altuntaş, eski listesinden sadece 6 üyeyi yeni listesine alabildi. O isimler şöyle; “Abdulhalim Egeli, Ali Yılmaz, Eslem Çavdar, Hasan Basri Hatipoğlu, Şener Satılmış, Kani Bal “

İL KONGRESİNDE NE OLUR? 

Bu durum il kongresi öncesi yeni gelişmelerin ve l yönetim kurulunun tamamen değişeceğini bir işareti olarak da görülüyor.
Milletvekilleri Ayşe Sula Köseğlu, Salih Cora, Muhammet Balta, Adnan Günnar’ın bazı isimlere referans olduğu ve sadece bir kaçının listede yer aldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber