Orhan Kaynar futbol turnuvası kuraları çekildi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti futbol turnuvası başlıyor.

Orhan Kaynar futbol turnuvası kuraları çekildi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın 9’uncusu 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü başlayacak. Turnuva öncesinde takım temsilcileri ile bir araya gelen turnuva komitesi, turnuvanın kuralları ve takım listeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra ise turnuvada giyilecek formalar ve grupların belirlendiği kuralara çekildi. 

Kura çekimini Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Haluk Ayyıldız, Turnuva Komitesi Sorumluları Başkan Yardımcısı Ersen Küçük,  Haber Muhabirleri Komisyonu Başkanı Osman Şişko ve Cemiyet Sekreterya Sorumlusu Emre Aktürk yaptı.  Turnuva bu yıl 18 Temmuz Pazartesi günü Trabzon ASKF’nin sahasında başlayacaktır.  

2 grup halinde yapılacak turnuvaya 8 takım katılacak. A grubunda FC Objektif, Diriliş FC, Şampiyonspor ve Taka yer alırken B. grubunda ise Büyükşehir Belediyesi, İlkhaber, Aksaçlılar ve Karadeniz takımları yer alıyor.
TGC Başkan vekili Haluk Ayyıldız kura çekiminde yaptığı açıklamada, “Rahmetli Orhan Kaynar, hem Trabzon basınına hem de futboluna büyük katkıları olmuştur.  Meslektaşlarımız hem spor etkinliklerine katılacaklar hem de aileleriyle birlikte şölen yapacaklar. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvada şampiyon olan takıma sürpriz hediyeler verilecek ve final günü çeşitli etkinlikler yapılacaktır. 






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber