Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: "Seçim çalışmaları için.."

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nın ardından Trabzon'a döndü.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: "Seçim çalışmaları için.."

AK Parti 2019 Yerel Seçimleri Trabzon Belediye Başkanlığı'nın Murat Zorluoğlu olacağını açıklamasının ardından mevcut Belediye Başkanı Gümrükçoğlu'da seçim sürecinde yanında olacağını belirtti.

AK Parti'de 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için adaylar hazırlıklarına başlarken, mevcut Belediye Başkanları'da seçim sürecinde mevkidaşları olacak adaylara yardımcı olmak için kollarını sıvadı.

Bugün Ankara'daki aday tanıtım törenine katıldıktan sonra bu akşam saatlerinde kente gelen mevcut Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Havalima'nında Belediye çalışanları, AK Partiler ve STK Temsilcileri tarafından karşılandı.

Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve tüm ilçe Belediye Başkan Adayları ile 31 Mart sabahına kadar seçim çalışmasını sürdüreceklerini belirtti.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler