Ordu’nun örnek hemşiresi

Ordu’da beyin ölümü gerçekleşen hastaların organlarının bağışlanarak organ bekleyen insanlara ikinci bir hayat sağlaması yönündeki başarı ve gayretleri sebebiyle Ünye Devlet Hastanesi Doku ve Organ Bağış Koordinatörü Hemşire Songül Baykal’a teşekkür belge

Ordu’nun örnek hemşiresi
Ordu’da beyin ölümü gerçekleşen hastaların organlarının bağışlanarak organ bekleyen insanlara ikinci bir hayat sağlaması yönündeki başarı ve gayretleri sebebiyle Ünye Devlet Hastanesi Doku ve Organ Bağış Koordinatörü Hemşire Songül Baykal’a teşekkür belgesi verildi. 
Tıbbi Hizmetler Başkanlığı tarafından Birliğe bağlı sağlık tesislerinde görevli Doku ve Organ Bağış Koordinatörlerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Organ bağışı konusunda gelinen nokta ve bağış sayısının arttırılması için yapılması gerekenlerin konuşulduğu toplantıda Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Kubilay Vural, organ bağışı konusunda halkın bilinçlendirilmesine hız verileceğini söyledi. Vural, “İlimizde organ bağışı hususunda farkındalık oluşturmak, konunun önemine vurgu yapmak ve bu sayede organ bağışı yapan vatandaşlarımızın sayısını arttırmak amacı ile hastanelerimizde Doku Organ Bağışı stantları açıyoruz. Halkımızı bilinçlendirmek ve bağışçı sayımızı artırmak için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Toplantıda ayrıca 2015 yılı ilk 4 ay içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde ildeki organ bağışı sayısına yüzde 62 oranında katkıda bulunan Ünye Devlet Hastanesi Doku ve Organ Bağış Koordinatörü Hemşire Songül Baykal’a bu başarısından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler