Ordu'nun derelerinden 50 kamyon çöp çıktı

Ordu'daki derelerden 50 kamyon çöp ve hafriyat malzemesi çıkartıldı.    Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki denize ulaşan bazı derelerde temizlik çalışması başlattı.   Çalışmalar kapsamında, kentin üç ayrı noktasındaki derelerde çalışma başlatan

Ordu'nun derelerinden 50 kamyon çöp çıktı
Ordu'daki derelerden 50 kamyon çöp ve hafriyat malzemesi çıkartıldı. 
 
Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki denize ulaşan bazı derelerde temizlik çalışması başlattı.
 
Çalışmalar kapsamında, kentin üç ayrı noktasındaki derelerde çalışma başlatan ekipler, kepçe ve kamyonlar yardımıyla dereleri temizledi. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonrası su baskınlarının getirdiği üç derede 50 kamyon çöp, evsel atık ve hafriyat malzemelerinin çıkartıldığını söyledi. 
 
Yüzde 80 oranında tıkanan üç deredeki temizlik sayesinde su akışlarının yeniden sağlandığını belirten Yılmaz, "OSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimiz, Kilise, Aziziye ve Hamam derelerinde temizlik çalışması yaptı. Şehrin üç farklı noktasından geçerek denize ulaşan dereleri temizlemek için çalışma başlatan ekipler, derelerden toplam 50 kamyon çöp, hafriyat ve atık malzemesi çıkarttı" dedi. 
 
Derelerin temizliğine son derece önem verdiklerini vurgulayan Yılmaz, "Daha önce hiçbir şekilde temizlenmeyen derelerimiz ekipler tarafından temizlenmiştir. Bu derelerimiz atıklar sebebiyle tıkanma noktasına gelmişti. Ani su baskınlarında bu derelerimiz tehlike arz ediyordu. Şimdi buraları temizleyerek dere ağızları açık hale getirildi" diye konuştu. 
 
Enver Yılmaz, OSKİ ekiplerinin diğer derelerde de benzer çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler