Ordu'da paraşüt kazası!

İhlas Haber Ajansı Giresun muhabiri Ahmet Bilge dün Ordu'da yamaç paraşütü kazası geçirdi. Olayda ağır yaralanan Ahmet Bilge'nin tedavisi Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde sürüyor. Edinilen bilgiye göre, dün yamaç paraşütü yapmak için b

Ordu'da paraşüt kazası!

İhlas Haber Ajansı Giresun muhabiri Ahmet Bilge dün Ordu'da yamaç paraşütü kazası geçirdi. Olayda ağır yaralanan Ahmet Bilge'nin tedavisi Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, dün yamaç paraşütü yapmak için beraberindeki arkadaşları ile birlikte Ordu Boztepe'ye çıkan Ahmet Bilge (38), saat 16.00'daki atlayışının ardından şehir merkezindeki teleferik istasyonu yakınlarına inmek için alçalmaya başladı. Bu sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı paraşütü kapanan Bilge, inişine 8-10 metre kala hızla yere düştü. Kazada ağır yaralan Bilge, bölgeye çağrılan ambulansla Ordu Medikal Park Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan ve vücudundan kırıklar tespit edilen Ahmet Bilge, ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk kontrollerinde vücudundaki kırıkların yanı sıra iç kanama tespit edilen Bilge, hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 1,5 saat süren ameliyatında iç kanaması kontrol altına alınan Bilge'nin kalçasında ve belinde kırıkların yanı sıra kaburgalarında da kırık tespit edilirken, bugün öğleden sonra bel ve kalça bölgesindeki kırıkları için 2. kez ameliyata alınacak.

Öte yandan Ahmet Bilge'nin yaşadığı paraşüt kazası yanında bulunan kameraya an be an yansıdı. Ahmet Bilge'nin atlayış öncesi hazırlıkları, atlayışı ve son olarak düşüş anı görüntüleri İHA muhabiri tarafından kaydedildi.

İHA muhabirinin paraşütten düşüş anı kamerada !

İHA muhabirinin paraşütten düşüş anı kamerada !

İHA muhabirinin paraşütten düşüş anı kamerada !

İHA muhabirinin paraşütten düşüş anı kamerada !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler