Ordu'da 85’lik çiftin ATV tutkusu - Ordu haber

Ordu'da yaşayan yaşlı çift, komşularına, bahçesine ve camiye ATV ile gidiyor. Kabadüz ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Cevat Eyigün, ilerleyen yaşına rağmen ATV motorunu sıkıntı yaşamadan kullanıyor. 4 yıl öncesinde yakalandığı bir hastalık nedeniyle yürüye

Ordu'da 85’lik çiftin ATV tutkusu - Ordu haber

Ordu'da yaşayan yaşlı çift, komşularına, bahçesine ve camiye ATV ile gidiyor.

Kabadüz ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Cevat Eyigün, ilerleyen yaşına rağmen ATV motorunu sıkıntı yaşamadan kullanıyor. 4 yıl öncesinde yakalandığı bir hastalık nedeniyle yürüyemediğini belirten Cevat Eyigün, geçirdiği hastalık nedenle ATV motoru kullanmaya başladığını söyledi. ATV motorunu kullanmaktan büyük zevk aldığını ifade eden Eyigün, "4 yıl öncesinde bacaklarımdan rahatsızlanarak ameliyat oldum. Ameliyat olduktan sonra satın aldığım ATV motoru ile bahçeye, komşuya ve camiye rahatlıkla gidiyorum" dedi.

Eyigün, ATV motorunu kullanmaktan büyük keyif aldığını, sağlığı elverdiği sürece de kullanmaya devam edeceğini söyledi.

75 yaşındaki Emriye Eyigün ise, ATV motoru sayesinde komşularıyla rahatlıkla görüşebildiklerini, toplumdan kopmadıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber