Ordu Uluslararası Judo Turnuvası başladı

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Altınordu Belediyesince düzenlenen Ordu Uluslararası Judo Turnuvası, açılış serenomisi ile başladı. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, 5 ülkeden toplam 120 sporcunun katılıyor. Gençlik Hizmetleri

Ordu Uluslararası Judo Turnuvası başladı

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Altınordu Belediyesince düzenlenen Ordu Uluslararası Judo Turnuvası, açılış serenomisi ile başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, 5 ülkeden toplam 120 sporcunun katılıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, açılış konuşmasında, turnuvanın gerçekleşmesinde destek sağlayan herkese teşekkür etti.

Turnuvanın kendileri için önemli bir organizasyon olduğunu vurgulayan Genç, şöyle konuştu:

"Hepimiz bir hayal için buradayız. O hayalimiz de buradan bir sporcunun olimpiyatlarda madalya kazanmasıdır. Bu tür turnuvalarda yarışıp ta madalya kazanan birçok sporcu var. Yabancı antrenörlerimiz de bu tür turnuvalara katılıp dünya ve olimpiyat şampiyonu olan sporcularının olduğunu söylediler. İnşallah bundan sonra da Ordu’dan ve Türkiye'den olimpiyatlarda altın madalya kazanacaksa bu turnuvada yarışan sporculardan olur."

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlere önem verdiklerini belirterek, müsabakaların sakatlık olmaksızın başarılarla dolu geçmesini diledi.

Judo Antrenörü Teoman Melikoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Genç’e katkılarından dolayı plaket takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler