Ömer Yıldız: "Konuşunca gündem sarsılacak ama şimdi değil"

Avrasya Üniversitesi iftarda basınla buluştu.

Ömer Yıldız: "Konuşunca gündem sarsılacak ama şimdi değil"

Trabzon'da eğitim hayatını sürdüren Avrasya Üniversitesi basın mensuplarıyla iftarda buluştu.  

Ömer Yıldız yerleşkesinde gerçekleşen iftar organizasyonunda Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, Üniversite Rektörü Gülay Yeginoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Özoran, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri basın ile buluştu.

Organizasyonda konuşan Ömer Yıldız, “Önümüzdeki günlerde konuşacağımız konular var. Belki gündem sarsılacak ama sarsılsın. Bir kişi dahi Ömer Yıldız bana kötülük yaptı derse ben onu ödemeye hazırım. Belediye başkanlığı yaptım, döndük Avrasya’yı açtık. Avrasya’yı yönetmek kolay değil. Trabzon’da kırgınlıklarımız var, onları ileride konuşuruz. Sadece şunu söyleyeyim, belediye başkanlığından beri benimle uğraşanlar var. Ortada yoklar ama ben hala gündemdeyim Allah’a şükür. Benim için üniversitem önemli. Karşısında kim olursa olsun, Avrasya Cumhuriyet tarihimizin en büyük sivil yatırımı, Kadir Gecesi hürmetine o konulara girmiyorum. İnşallah bundan sonra hizmetlere devam ederiz. Öğrencilerimiz pırıl pırıl yerlerde yemek yiyor. Türkiye’de bu şekilde düzenli ve temiz yerleşke yok. Hepinize teşekkür ediyorum. Kadir geceniz mübarek olsun” dedi.

Ömer Yıldız:

Ömer Yıldız:

Ömer Yıldız:

Ömer Yıldız:

Ömer Yıldız:

Ömer Yıldız:

Ömer Yıldız:

Ömer Yıldız:

Ömer Yıldız:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber