Ömer Yıldız'dan 30 Ağustos mesajı

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız 30 ağustos mesajı yayınladı.

Ömer Yıldız'dan 30 Ağustos mesajı

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız; 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yıldız, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından bundan tam 99 yıl önce büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde kazanılan büyük zafer ile bağımsızlığımız ve milli hâkimiyetimiz milletimize müjdelenmiş; Türk milleti ve onun eşsiz kahramanları bu zaferle bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini, bayrağının indirilemeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiştir.

30 Ağustos Türk milleti için onur ve gurur günüdür. Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zaferinin yıldönümünde, millet olarak hep birlikte kenetlenerek, bu günü kutlamanın mutluluğunu yaşarken, bu vatan için canını veren tüm şehitlerimize minnet duymakta, onları rahmetle ve şükranla anmaktayız.

Atalarımız bu toprakları canlarıyla, kanlarıyla vatan yaptılar. Cumhuriyet'i kurdular, yakılan yıkılan Anadolu'yu yeniden inşa ettiler ve büyük bir kalkınma hamlesi başlattılar. Bugün, bizler de onların mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 10. Kuruluş Yılını kutladığımız Avrasya Üniversitemizde ülkemizi hedeflerine en iyi şekilde taşıyabilecek gençleri yetiştirmeye devam ediyoruz. Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir. Büyük hamleler gerçekleştiren ülkemiz geleceğe umutla bakmakta ve güvenle yoluna devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve Avrasya Üniversitesi ailesinin tüm fertlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber