Ömer Yıldız'dan 29 ekim mesajı

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız'dan 29 Ekim mesajı.

Ömer Yıldız'dan 29 ekim mesajı

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldız yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve iradenin timsali olan İstiklal Harbimiz, milletimizin bağımsızlığa düşkünlüğünün ve vatan topraklarının bölünemeyeceğinin tarihi ispatıdır. 29 Ekim 1923, büyük kurtuluş destanının zafer ile son bulduğu ve Cumhuriyetin ilanı ile taçlandığı bir bayram günüdür. Birlik ve beraberlik içerisinde, Cumhuriyetimizi bütün değer ve kurumlarıyla özümsemiş olan milletimiz, Türkiye'yi çağdaş dünya devletleri içinde hak ettiği saygın konuma yükseltmek için gerekli olan iradeyi her zaman ortaya koymuştur.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümünü, Ulusça coşkuyla kutladığımız bu günde, yüce önderimizin nitelemesiyle ‘’En Büyük Bayramımızda’’ geçmişimizle gurur duyuyor, yarınlara güvenle bakıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yaparak bize emanet eden şehitlerimiz ile gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Milletimizin, öğrencilerimizin ve ailelerinin  Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler