Ömer Hakan Usta şoförleri ziyaret ediyor

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Yenimahalle dolmuş durağını ziyaret etti. Durak üyeleri ile bir süre sohbet eden Usta, esnafın sıkıntılarını dinledi.

Ömer Hakan Usta şoförleri ziyaret ediyor

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, durak ziyaretlerini sürdürüyor. Usta, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Özen Taksi Yenimahalle Dolmuş Durağını ziyaret ederek, durak üyeleri ile akşam sohbeti yaptı. Üyelerin sıkıntılarını dinleyen Usta, yönetim kurulu ile birlikte sıkıntıları çözmek için çaba göstereceklerini söyledi. Usta, oda seçiminden önce vaat ettiği 21 projeyi hayata geçirmeye başladığını belirterek, “Projelerimize ‘Bismillah dedik. İnşallah hepsini de tamamlayacağız. Şoför esnafımızın en büyük sıkıntısından bir tanesi çekici sıkıntısıydı. Bunu Allah’ın izniyle giderdik. Çekicimiz şu anda Trabzon’da nerde bir ticari araç arıza yada kaza yapmışsa en kısa sürede aracı çekiyor. Odamızda ayrıca avukatlık hizmeti ile sigorta hizmeti de vermeye başlayacağız. Sigorta şirketleriyle de görüştüm. Bize öyle fiyat verecekler ki şoför esnafı başka bir yere gidip fiyat almayacak” dedi.

Ömer Hakan Usta şoförleri ziyaret ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler