Ömer Hacısalihoğlu’ndan Revi’ye cevap: “Algılayamadığı gerçeklik…”

CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu’ndan Haydar Revi’ye cevap.

Ömer Hacısalihoğlu’ndan Revi’ye cevap: “Algılayamadığı gerçeklik…”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin açıklamalarına cevap verdi.

Ömer Hacısalihoğlu, “Sayın Revi görevinin 6. yılında iktidarlarının 18. yılında iktidarda olduklarının farkında değildir. CHP’yi iktidarda sanıp milletvekillerimizi eleştirmektedir. Revi’nin algılayamadığı gerçeklik şudur: Ülkenin aldığı borçtan Trabzon’a düşen pay ile aldığı yatırım arasındaki fark ne kadardır? Trabzon halkı ne kadar borçlanmıştır. Bunu da Trabzon halkına açıklamalıdır.” dedi.

Ömer Hacısalihoğlu’ndan Revi’ye cevap: “Algılayamadığı gerçeklik…”

Hacısalihoğlu şunları söyledi;

"AKP İl Başkanı Sayın Haydar Revi, göreve gelişinin 6. yılı kutlamalarında partimizi eleştirmiştir. Özetle AKP döneminde Trabzon’un en büyük yatırımı aldığını, CHP’nin tek parti döneminde yaptıkları ile övündüğünü, bu hizmetlerin milletin hizmetleri olduğunu, CHP’nin topluma tepeden baktığını milletvekillerimizin yaptığı açıklamaların safsata olduğunu ifade etmiştir.

Evet! CHP’nin hizmetleri halkın hizmetleri, AKP’nin hizmetleri de Revi’nin yani AKP’nin hizmetleridir. Bu İfade yerinde bir ifadedir, halkımızın takdirinedir! CHP’nin hizmetleri halkın hizmetleri, halk içindir.  Sayın Revi görevinin 6. yılında iktidarlarının 18. yılında iktidarda olduklarının farkında değildir. CHP’yi iktidarda sanıp milletvekillerimizi eleştirmektedir. Revi’nin algılayamadığı gerçeklik şudur: Ülkenin aldığı borçtan Trabzon’a düşen pay ile aldığı yatırım arasındaki fark ne kadardır? Trabzon halkı ne kadar borçlanmıştır. Bunu da Trabzon halkına açıklamalıdır.

İmara açılmış yamaç eğimi yüksek kentsel alanda yapılan 6 şeritli yol, çocuğun bile yapmayacağı denizin 500m doldurulduğu alanda denize paralel tünel, üzerinden araç geçmeyen Reşadiye Kavşağı, balıkların tünele girdiği akvaryum, Trabzon sahillerinin modern fosseptiğe dönüşmesi, Trabzon’a gelemeyen tren, yılan hikâyesine dönen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi, %25 genç işsizlik, gelemeyen aşı, dağıtılamayan maske, boşaltılan Merkez Bankası, ekmek,  patates, soğan kuyrukları, kendini yakan esnaf, bunlarda AKP’nin mega projeleridir.

Trabzon’un kürsüde konuşabilen milletvekilinin partimize ait olması onur vericidir. Milletvekilimizin açmış olduğu hizmet rulosu, yapanlarla satanları gözler önüne sermiştir. Konu kamuoyu vicdanında ses getirmiştir. Sayın Revi’nin yapmış olduğu açıklama bunun göstergesidir. İlimiz için yapılacak, estetik, kamusal ihtiyaçları karşılayan, bilimsel gerçeklere uyan, halkımızın yararına olan her projeyi desteklemek CHP için bir onurdur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber