Ömer Hacısalihoğlu'ndan Trabzon Turizm Müdürü tepkisi! "AK Parti mantığının ülkeye verdiği hasar ortada"

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacıslaihoğlu, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü’nün görevden alınması ile ilgili Haber61'e konuştu.

Ömer Hacısalihoğlu'ndan Trabzon Turizm Müdürü tepkisi! "AK Parti mantığının ülkeye verdiği hasar ortada"

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacıslaihoğlu, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü’nün görevden alınmasının ardından Haber61 Haber servisimize açıklamalarda bulundu. 

Hacısalihoğlu, “Bir turizm kenti olan Trabzon’da iki yıldır Turizm İl Müdürlüğü gibi önemli ve hassas görevin vekaleten yürürtülmesini kabul edilebir olarak görmüyorum. Türkiye’ de bu görevi asaleten yürütebilecek liyakatte bir insan yok mu? AK Parti bürokrat ataması yaparken, devlet geleneğine göre değil, AK Parti’ye yakınlık uzaklı mesafesine göre seçiyor! 20 yıldır bu anlayışı terk edemedikleri için devletin kadim dokusuna zarar verdiler. AK Parti’nin millete değil, AK Parti’ye hizmet edecek bürokrat mantığının ülkemize verdiği hasar ortada. Bir an önce bu yanlıştan geri dönülmeli” dedi.

Hacısalihoğlu, “Turizm sezonu içerisinde, Trabzon’un İl Müdürü sorununun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Pandemi, ekonomik koşullar derken, zaten perişan olan turizm sektörü yeni bir kaosu kaldıracak takate sahip değil. İşin ehli, liyakat sahibi bir ismin ivedilikle görevlendirilmesini bekliyoruz” dedi.

Haber61 - Haber Servisi - Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber