Ömer Güner mezarı başında anıldı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Onursal Başkanı Ömer Güner ölüm yıl dönümünde anıldı.

Ömer Güner mezarı başında anıldı

10 Haziran 2009'da vefat eden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Onursal Başkanı Ömer Güner 8. Ölüm Yıldönümü'nde Sülüklü Mezarlığı'nda kabri başında anıldı.


Trabzon basınının duayen ismi, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Onursal Başkanı Gazeteci - Yazar merhum Ömer Güner ölümünün 8. yıldönümünde mezarı başında anıldı. Güner’in anma törenine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Yardımcısı Altuğ Atalay, Yönetim Kurulu üyesi İpek Cansel Şahin, Gazeteciler Cemiyeti eski başkanları Osman Çavuşoğlu ve Ergun Ata, gazeteci meslektaşları, ailesi ve sevenleri katıldı. 

Anma töreninde bir konuşma yapan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, şunları söyledi: “Ömer Güner’in kurucusu olduğu, başkanlığını yaptığı, her gün ayrı bir kültür faaliyetine imza attığı Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanlığını yapmak bizim sırtımızda ağır bir sorumluluktur. O'nun bir kardeşi olarak kendisinden çok şeyler öğrendim. Ömer Güner, Trabzon’da hem sivil toplum örgütlerinin, hem Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin hem zaman zaman girdiği spor camiasının hem de yardım kuruluşlarının aydınlık yüzü olmuştur. Bu şehrin yüz aklarından bir tanesiydi. Trabzon’a, bürokrasi yaşamında olsun, gazetecilik yaşamında olsun verebileceklerini en üst düzeyde verdi. En önemlisi çok değerli evlatlar ve O'nu çok seven meslektaş grubu bıraktı. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak, hem Ömer Güner abimizi hem de diğer ebediyete göç etmiş başkanlarımızı unutmayacağız. Onlara Allah’tan rahmet,  yakınlarına da sağlık sıhhat diliyoruz.”

Ömer Güner'in oğlu Hayri Güner de katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.  

Ömer Güner mezarı başında anıldı

Ömer Güner mezarı başında anıldı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler