Okulsporları için Dünya'nın gözü Trabzon'da olacak

Temmuz 2016 ‘da Trabzonda  yapılacak olan Okul Sporları Olimpiyatlarının toplantısı bugün Kam ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirildi. Yabancı  basın kuruluşlarınında hazır bulunduğu toplantıya ISF Genel Sekreteri Jan Coolen,Türkiye Okul Sporları Federasy

Okulsporları için Dünya'nın gözü Trabzon'da olacak
Temmuz 2016 ‘da Trabzonda  yapılacak olan Okul Sporları Olimpiyatlarının toplantısı bugün Kam ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirildi. Yabancı  basın kuruluşlarınında hazır bulunduğu toplantıya ISF Genel Sekreteri Jan Coolen,Türkiye Okul Sporları Federasyonu başkanı Ayhan Pala,ve GSM Trabzon İl Müdürü Cemalettin Yazıcı katıldı.
 
Toplantıda bu organizasyonun önemi dile getirilirken ulaşım ve konaklama imkanlarından da bahsedildi.
 
12037844_1221139541236660_2063314652_o.jpg
 
ISF Genel sekreteri Jan Coolen Trabzon’da ki olanakları beğendiğini belirterek Trabzon’un bu organizasyonu başarıyla gerçekleştirecektir. Geçmişte bir çok organizasyon için Trabzon'a geldim. Tesisleri gezdik.Herşey mükemmel. Bu oyunları da Trabzon başarıyla yapacaktır.Bundan kuşkumuz yok. Oyunları Trabzon'a zaten gönül rahatlığıyla vermiştik. "dedi
 
Collen sözlerini de ‘Bize her yer Trabzon" diyerek sonlardırırken İSF Genel sekreteri Jan Coolen’in bu sözleri solandan da büyük alkış aldı.
 
isf.jpg
 
Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Ayhan Pala "Dünya’da 3.büyük organizasyondan biri  olan ISF’nin organizasyonu Jimnasiade’yi Trabzon’da yapacaklarını belirterek" Müsabakalar 10 branşta olacak. 6 bine yakın 54 ülkeden gelecek sporcular burada yarışacak Dünya 2016 yılı temmuzunda Türkiye'yi konuşacak " dedi.
 
toplu-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber