Okula oğlu yerine fotoğrafını götürdü!

Ordu'da boğulma sonrası beyin ölümü gerçekleşen ve organları bağışlanan Mahmut Çetinkaya'nın babası, ilk ders gününde oğlunun sınıfındaki sırasına fotoğrafını koyarak çiçek bıraktı.    Ordu'nun Ünye ilçesinde Ağustos ayında serinlemek için girdiği derede

Okula oğlu yerine fotoğrafını götürdü!
Ordu'da boğulma sonrası beyin ölümü gerçekleşen ve organları bağışlanan Mahmut Çetinkaya'nın babası, ilk ders gününde oğlunun sınıfındaki sırasına fotoğrafını koyarak çiçek bıraktı. 
 
Ordu'nun Ünye ilçesinde Ağustos ayında serinlemek için girdiği derede boğularak hayatını kaybeden ve organları bağışlanan 12 yaşındaki Mahmut Çetinkaya'nın öğrencisi olduğu Ünye İmam Hatip Ortaokulu 7-D sınıfı 2015-2016 eğitim-öğretim yılına buruk başladı.
 
Ünye ilçesinde Ağustos ayında serinlemek için girdiği derede boğulan ve beyin ölümü gerçekleşen 12 yaşınaki Mahmut Çetinkaya'nın organları bağışlanmış, Çetinkaya'nın bağışlanan organları 4 kişiye umut olurken baba İsa Çetinkaya oğlunun organlarını öperek uğurlamıştı. Eğitim-öğretim yılının ilk ders gününde ise, baba İsa Çetinkaya sabah erken saatlerde oğlunun eğitim gördüğü Ünye İmam Hatip Ortaokulu 7-D sınıfına giderek oğlunun oturduğu sırayı süsledi. Baba Çetinkaya, Türk bayrağı serdiği sıraya yanında taşıdığı oğlunun fotoğrafını koydu. Hayatını kaybeden Mahmut Çetinkaya'nın, okul arkadaşları ve öğretmenlerinin sınıfa girmesi ile duygu dolu anlar yaşandı.
 
Oğlunun organlarının 4 insan da yaşadığı için mutlu olduğunu belirten baba İsa Çetinkaya, "Oğlumun organları 4 kişide hayat buldu. Doktorlarla konuşuyoruz organları uyum sağlamış ve gayet sağlıklı çalışıyormuş. Bugün okulun ilk günü bende arkadaşları Mahmut'umu unutmasın onun yokluğunu hissetmeyeyim diye sabah erkenden gelerek oğlumun oturduğu sıraya Türk Bayrağı ve oğlumun fotoğrafını koydum. Arkadaşları sınıfa girdiklerinde çok duygulandılar. Bazı öğretmenleri ağladı. Mahmut'um öldü ama o hala yaşıyor" dedi.
 
20150928aw534911_01.jpg
 
20150928aw534911_02.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler