Öğrencilerden Haber61’e ziyaret! Habercilik heyecanını deneyimlediler

Trabzon’da eğitim gören öğrencilerden Haber61’e ziyaret.

Öğrencilerden Haber61’e ziyaret! Habercilik heyecanını deneyimlediler

haber61 - Haber Servisi / Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde eğitim veren Dernekpazarı Atatürk İlkokulu, Dernek Pazarı Atatürk Ortaokulu ve Dernekpazarı İmamhatip Ortaokulu öğrencileri, Okul müdürü Zeynep Kılıç ile Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Zeynep Eyüpoğlu koordinesinde Haber61'i ziyaret etti.

İlk olarak Haber61 Genel Müdürü Ergun Hardaloğlu'ndan kurum hakkında bilgi alan öğrenciler daha sonra Haber Müdürümüz Emrah Paça'dan haberlerin yayınlanış süreci konusunda bilgiler aldılar.

Editörümüz Okan Çıtlak eşliğinde kurumumuzu gezen öğrenciler, haber servisi ve TV stüdyosunu ziyaret edip yapılan programlar konusunda da meraklı sorularını yönettiler.

Finalde ise kamera önü ve kamera arkasında yaşananları deneyimlemek için Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot ve Okan Çıtlak ile kamera karşısına geçip hünerlerini sergilediler. Çekilen hatıra fotoğrafı ile de bu ziyaret ölümsüzleştirildi.

Ziyareti değerlendiren Genel Müdür Ergun Hardaloğlu “Öğrenci kardeşlerimizi kurumumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza emek verdiğimiz işimizi tanıtmak, onların zihinlerinde küçük de olsa yer etmek bizi ziyadesi ile memnun etti. Bu imkanı hazırlayan okul müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Kapımız tüm öğrenci kardeşlerimize sonuna kadar açıktır.” İfadelerini kullandı.

Okul müdürü Zeynep Kılıç ise “Kuruma adım attığımız andan ayrıldığımız ana kadar göstermiş olduğunuz güler yüz, sabır ve samimiyetinizden dolayı öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederim. Çocuklarımız için çok güzel bir anı oldu. Ayrıca daha yolun çok başında olan çocuklarımıza işini aşkla yapmanın başarıyı nasıl getirdiğinin de güzel bir örneğini sunmuş oldunuz. Her şey için çok teşekkürler.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber