Öğrencilerden ASKF'ye ziyaret

İlköğretim okulu öğrencilerinden ASKF'ye ziyaret.

Öğrencilerden ASKF'ye ziyaret

Bedri Rahmi Eyüboğlu ilköğretim okulu öğrencilerinden sivil toplum örgütü olan ASKF’ye ziyaret.

 
Okul Müdürü Adem Karahasan, Müdür Yardımcısı Hamza Çoban öğretmenlerden Hülya Sayın ve Güzin Erdem öğrencileriyle ASKF’yi ziyaret ettiler.

Çocuklara sporun yararları konusunda yapılan bilgilendirmelerin ardından öğrenciler futbol sahasında futbol oynadılar.

Okul müdürü Adem Karahan; Trabzon’da STK’lara ziyaretler yaparak işlevleri hakkında öğrencileri bilgilendirdiklerini belirterek “Ziyaretlerimizin amacı çocuklarımızı biraz okul dışına çıkartarak, onlara sportif etkinliklerin yapıldığı ortamları tanıtmak ve bu ortamlara yönlenmelerini ve amatör ruhun aşılanmasını sağlamaktır. Öğrencilerimiz bu ziyaretle beraber sivil toplum örgütlerinden bir kurum olan ASKF’yi tanımış oldular. Ayrıca bir sporcunun nerelerden yetiştiğini, sporcu yetiştirmenin ne kadar zor olduğuna bir bakımı kendileri şahit oldular” dedi

ASKF Başkanı Cahit Erdem’de spor adına gençlerin sağlıklı ortamlarda spor yapmasına katkı sağlamak amacıyla hareket ettiklerini belirterek, ne mutlu bize ki sizin gibi eğitimciler bu kurumlarda fahri görev yapan sivil toplum örgülerini ve ne yaptıklarını insanlara gösteriyor başta şahsınız, öğretmeleriniz ve öğrencilerinizin ayağına sağlık ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden ASKF'ye ziyaret

Öğrencilerden ASKF'ye ziyaret

Öğrencilerden ASKF'ye ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler