Of'ta o dernekten örnek davranış!

Kamu hizmetinde kullanılmak üzere Of Saraçlı Mahallesi Derneği tarafından yaptırılacak olan Lojman ve Sosyal Tesisin protokolü, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Dernek Başkanı Ali Vahapoğlu tarafından imzalandı.Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende du

Of'ta o dernekten örnek davranış!

Kamu hizmetinde kullanılmak üzere Of Saraçlı Mahallesi Derneği tarafından yaptırılacak olan Lojman ve Sosyal Tesisin protokolü, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Dernek Başkanı Ali Vahapoğlu tarafından imzalandı.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende duygularını dile getiren Of Kaymakamı Eren Arslan, "Sivil toplum örgütlerimiz toplumun en önemli dinamiklerinden birini oluşturmaktadırlar. Bu manada Saraçlı mahallemizin kalkınması ve gelişmesi için hizmet veren derneğimizin böylesine önemli bir sorumluluğun altına girerek örnek olması bizleri mutlu etmiştir. Projenin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen başta dernek başkanımıza ve tüm yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Tesisin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Mahallemizin kalkınması için ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye çalıştıklarının belirten Saraçlı Orta Mahallesi Cami ve Hayır İşleri Yaptırma Derneği Başkanı Ali Vahapoğlu, "Bir yıl içerisinde bitirip Kamunun ve halkımızın hizmetine sunacakları binanın mahallemize ve Ofumuza güzellikler getirmesini temenni ediyorum" dedi.

İmza töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu'da hazır bulunarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

dsc_8566.jpg

dsc_8558.jpg
    
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler