Oflu gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şarkı İZLE

Of'ta yaşayan Mahmut Okutan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan pervasızca saldırılara kendilerince bir tepki vermek için "Gönüllere Taht Kuran Recep Tayyip Erdoğan" isimli şarkıyı yazdığını söyledi. Okutan, şunları söyledi: "BENDEKİ ERDOĞAN SEVGİSİ KELİMELE

Oflu gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şarkı İZLE

Of'ta yaşayan Mahmut Okutan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan pervasızca saldırılara kendilerince bir tepki vermek için "Gönüllere Taht Kuran Recep Tayyip Erdoğan" isimli şarkıyı yazdığını söyledi. Okutan, şunları söyledi:

"BENDEKİ ERDOĞAN SEVGİSİ KELİMELERLE İFADE EDİLEMEZ"

"Bendeki Recep Tayyip Erdoğan sevgisi kelimelerle ifade edilemez, onun neferi, seveni, fanatiğiyim. Ona ve ailesine yapılan pervasızca saldırılar, çirkin saldırılara karşı onun her zaman yanında olacağız. Onun yaşadığımız devir içinde ne kadar büyük bir dünya lideri olduğunu bilmeyen yok. Biz de içimizdeki bu sevgiyi kelimelere dökerek Cumhurbaşkanımızın gönüllere taht kurduğunu bu şarkıyla dile getirdik. 1 Kasım seçim Akşamı ise arkadaşlar ile toplanarak bu videoyu hazırladık ve internette paylaştık. Yoğun ilgi gördü ve hiç beklemediğimiz kadar paylaşıldı"

MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Okutan, AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları üyesi olan gençler ile birlikte söylediği şarkının kısa sürede sosyal medyada popüler olmasından dolayı çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

trabzon_3194.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler