Of'tan Halep'e yardım!

Of'ta Halep için tüm STK'ların destekleri ile yardım kampanyası başlatıldı.

Of'tan Halep'e yardım!

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi öncülüğünde ilçedeki tüm STK’ların destekleriyle Halep için yardım kampanyası başlatıldı. 

Suriye’nin Halep şehrinde yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi öncülüğünde Halep için yardım kampanyası başlatıldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında belediyede bir araya gelen ilçedeki yardım kuruluşlarının temsilcileri, kampanya hakkında bilgi alış verişinde bulundular. 

Bölgedeki lojistik merkezi bulunan hayır ve yardım kuruluşları Kızılay, İHH ve Beşir Derneği ile yapılan görüşmeler neticesinde bölgede ihtiyaç duyulan malzemeler belirlendi. 

Konuyla ilgili bilgi veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Başkan Sarıalioğlu, Oflular'ın her zaman mazlumların yanında yer aldığını belirterek, “Daha önce Gazze, Filistin, Arakan, Bayırbucak Türkmenleri ve Suriyeli kardeşleri için yardıma koşan Of, bu kez de Halepli kardeşleri için yardıma koşuyor. Tüm yardımlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde yapılması amacıyla Belediyemiz ve Kaymakamlığımız öncülüğünde tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte bir yardım kampanyası başlattık. İnşallah toplanacak yardımlarımızı Halepli kardeşlerimize ulaştırarak onların acılarına bir nebze olsun çare olacağız. Tüm Of’umuzu bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 15 gün süre konulan kampanya 7 Ocak 2017 tarihinde sona erecek. Kampanya kapsamında kuru gıda, konserve, bakliyat, bebek maması, çocuk bezi, temizlik malzemeleri, kışlık giyecekler, ayakkabı, bot, mont ve battaniye gibi malzemeler kabul edilecek. Bölgeye yapılan yardımlar kapsamında çok fazla miktarda un ve şeker yardımı yapıldığı için bu malzemelerin kampanyaya dahil edilmemesi kararlaştırıldı. Ayrıca malzemelerin kullanılmamış yeni ürünler olması istenirken, ihtiyaçlara göre eksik olan malzemelerin alınabilmesi için nakdi yardımlara ağırlık verilmesi istendi.

Of'tan Halep'e yardım!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler