Of'ta yeni hükümet konağına inceleme

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, sanayi esnafını dinledi, yeni hükümet konağı binası inşaatını inceledi.

Of'ta yeni hükümet konağına inceleme

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ne üye esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Toplantıya, Kooperatif Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yerinden ve birlikte yönetim anlayışına önem verdiklerini söyledi. Sarıalioğlu, “Ülkesi için, bayrağı için, ezanı için tek yürek olan esnaflarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Amacımız hem sanayi sitesi ile ilgili hem de Of’un geneliyle ilgili ihtiyaçlarınızı belirlemektir. İsteğiniz varsa bunları bir an önce öğrenelim ve hızlı bir şekilde çözelim. Bizim burada sanayide esnafımıza iş anlamında faydası olacağına inanıyoruz” dedi.

Sanayi esnafının sorularını da cevaplayan Başkan Sarıalioğlu, en büyük sıkıntının yola bırakılan malzemeler olduğunu, yola doğru fazla malzeme çıkaran esnaflarla ilgili çok şikayet aldıklarını dile getirerek, “Hem sanayi sitesi yönetimimizden hem de esnaflarımızdan direkt şikayetler geliyor. Toplatmaya çalışıyoruz. Ceza yazmak ya da baskı yapmak istemiyoruz. Ancak yine düzelme olmazsa bundan sonra ceza yazma yoluna gideceğiz. Yolların kullanımı kısıtlanmamalı. Dükkanların önünden yola çıkma olmasın. Bunu elimizden geldiğince engellemeye çalışacağız” diye konuştu.



Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu inşaatına başlanan yeni Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulundular. Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu inşaatına başlanan ve hızla yükselen yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak inşaatın yapımını üstlenen yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldılar.

Hükümet Konağı için başlayan çalışmaların hızla sürdüğünü kaydeden Başkan Sarıalioğlu "Kamu binaları her yönden yenilenerek, vatandaşımızın hizmetine sunuluyor. Of’umuza uzun yıllar içinde bulundurduğu diğer kurumlarıyla hizmet veren Hükümet Konağı da tekrar yerinde yükseliyor. Yöresel mimari ile uyumlu olarak yeni Hükümet Konağımız tamamlandığında farklı yerlerde hizmet veren kurumlarımız tek çatı altına alınarak vatandaşlarımıza günümüz şartlarına uygun modern kamu hizmeti sunulacaktır. Tüm çalışmalarımızı vatandaşımızın daha modern bir ortamda hizmet almasını sağlamak amacıyla yerine getiriyoruz. Of’un hak ettiği noktaya gelebilmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler