Of Kent Konseyi toplandı

Of’ta kısa bir süre önce kurularak faaliyetlerine başlayan Of Kent Konseyi Yürütme Kurulu Ocak Ayı toplantısını yaptı. Of Kent Konseyi Yürütme Kurulu Ocak Ayı Toplantısını yaptı. Kent Konseyi Başkanı olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başka

Of Kent Konseyi toplandı

Of’ta kısa bir süre önce kurularak faaliyetlerine başlayan Of Kent Konseyi Yürütme Kurulu Ocak Ayı toplantısını yaptı.

Of Kent Konseyi Yürütme Kurulu Ocak Ayı Toplantısını yaptı. Kent Konseyi Başkanı olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Kent Konseyi Üyeleri Sağlık Grup Başkanı Dr. Barış Çağlar, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Dekan yardımcısı İrfan Acar, Of TSO Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü, Ziraat Odası Görevlisi Yakup Bulut, Bölümlü Muhtarı Hikmet Yazıcı ile Memursen Of İlçe Başkanı ve Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar katıldı.

Kent Konseyi Genel Kurulunda göreve seçilen Başkan ve Yürütme Kurulu Üyeleri, yaptıkları ilk toplantıda aylık olağan bir şekilde toplanarak her üye tarafından en az iki konunun gündeme getirilmesini kararlaştırmıştı. Toplantıda üyeler sorun olarak gördükleri ve çözüme kavuşturulmasını düşündükleri konulardaki fikirlerini beyan ettiler.

Başta trafik ve ulaşım sorunu olmak üzere şehir içi dolmuş hattının kurulması, kadınlar için kapalı Pazar yeri, çocuklar için okul bahçelerine oyun parkları kurulması, gençler için sportif ve kültürel faaliyetlerin düzenlenmesi, engellilerin ulaşıma karşılaştıkları güçlüklerin kaldırılması, Of Teknoloji Fakültesi’nde eğitim gören öğrencilerin ulaşım sorunları gündeme getirilerek düzenlenecek raporun Of Belediye Meclisine sunulması kararlaştırıldı.

Toplantıların her ayın ilk Çarşamba günü yapılmasının kararlaştırıldığı toplantıda Başkan Kabahasanoğlu, toplantıya katılan üyelere teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber