Of ilçesinde büyük operasyon: 11 gözaltı

Trabzon'un Of ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleşti

Of ilçesinde büyük operasyon: 11 gözaltı
Haber : Şükrü Üçüncü  

Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Komutanlığı ekipleri Of ilçesinde gerçekleştirmiş olduğu uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Of ilçe Jandarma komutanlığı ekipleri; İlçede bulunan ve Trabzon’un tamamına kubar esrar sattığı öne sürülen 11 kişiyi Kasım ayında fiziki ve teknik olarak takip etmeye başladı. Jandarma komutanlığı ekipleri; gerçekleştirmiş olduğu teknik takipler sonucunda Of ilçesinde 14 adrese baskın düzenleyen ekipler 11 kişiyi gözaltına aldı.
 
Şahsıların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 3 kilo 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltında bulunan 11 kişi İlçe jandarma komutanlığında işlemlerinin ardından ilçe adliyesine sevk edilerek hakim karşısına çıkarılacaklar.


 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber