Of-Çaykara yolu ışıl ışıl

Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından 2015 yılı onaylı Yatırım Programı kapsamında yürütülen tesis faaliyetleri neticesinde Of – Çaykara Yolunun ilk 3 km’lik kısmı ışıl ışıl hale geldi.   Çoruh Edaş Trabzon İl Müdürlüğü konuyla ilgili şu açıklamayı y

Of-Çaykara yolu ışıl ışıl
Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından 2015 yılı onaylı Yatırım Programı kapsamında yürütülen tesis faaliyetleri neticesinde Of – Çaykara Yolunun ilk 3 km’lik kısmı ışıl ışıl hale geldi.
 
Çoruh Edaş Trabzon İl Müdürlüğü konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; 
Of İlçe Merkezinin yoğun bir bölgesi olan alanda, Ortaöğretim, Yüksekokul ve Çay Fabrikaları bulunuyor. Trafik yoğunluğunun ciddi seviyelere ulaştığı Of – Çaykara Yolunun giriş kısmında neticelendirilen bahse konu çalışma ile birlikte, bölgede trafik güvenliği de sağlanmış oldu. Özellikle bölgemizin incisi Uzungöl’e ulaşım için Sahil Yolu üzerinden ayrılan Of – Çaykara Yolu, turizm anlamında da bölgeye yakışır bir hale getirilmiş oldu. Takip eden yatırım programları kapsamında da gerekli etüd ve projelendirme çalışmalarının neticelendirilmesi ile Of – Çaykara Yolu üzerindeki aydınlatma çalışmaları devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber