Of Belediyesi çalışanları toplu iş sözleşmesini imzaladı

Of Belediyesi çalışanları, 2021 ve 2023 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladı. 

Of Belediyesi çalışanları toplu iş sözleşmesini imzaladı

Hak-İş ve Hizmet-İş ile Of Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Yapılan bu sözleşme ile belediye işçilerinin maaşlarında, yüzde 30 civarında bir iyileştirme yapıldı. Of Belediyesi çalışanlarının ilk kez maaşlarına her ay yansıyacak 100 TL'lik yakacak yardımı eklendi. Evlenme yardımı ise 500 TL'den 5 bin TL'ye çıkartıldı. 

HEPİNİZ BENİM BAŞKANIMSINIZ

Toplantıda bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Bu toplu sözleşme hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Ben de işçiyim. İşçi olmaktan her zaman gurur duydum. Bende sizlerin arasından geldim. Bu işin mutfağından geldim. Onun için ben sizi daha üst seviyede görüyorum. Hepiniz benim başkanımsınız. Hepimizin bu bilinç ve sorumluk duygusuyla hareket etmesi gerekiyor. Sizlere kolaylıklar diliyorum. Allah işlerimize kolaylıklar versin" dedi.

Of Belediyesi çalışanları toplu iş sözleşmesini imzaladı

OF BELEDİYESİ İŞÇİSİYLE GÜÇLÜ

Başkan Sarıalioğlu, "Canla başla çalışan emekçi kardeşlerimiz için onların yüzlerini güldürmek, refah düzeylerini ve yaşam standartlarını arttırmak adına yoğun ve titiz bir çalışmanın sonucunda 2021 ve 2023 Yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmemizi imzaladık. Belediyemizin imkanları ölçüsünde şartlarımızı zorlayarak en iyi ücreti vermeye çalıştık. Of Belediyesi olarak işçinin alın teri kurumadan hakkını verin anlayışıyla hareket ederek sürecin başından bugüne kadar her zaman işçimizin yanında olmaya gayret ettik. HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ve sendika temsilcilerine sürecin başından beri sergiledikleri tutum nedeniyle teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz Of Belediyesine ve tüm çalışan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

Toplu İş Sözleşmesi toplantısına katılan Hak-İş ve Hizmet-İş  Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, sözleşme detayları hakkında çalışanlara bilgi verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler