Ödülünü okuluna bağışladı...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çanakkale şehitlerini anma konulu resim yarışmasında 3.lük derecesi alan RÜmeysa Kont aldığı 300 lira ödülü okul aile birliğine bağış yaparak bu yılki en yüksek bağışı yapmış ol

Ödülünü okuluna bağışladı...
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çanakkale şehitlerini anma konulu resim yarışmasında 3.lük derecesi alan RÜmeysa Kont aldığı 300 lira ödülü okul aile birliğine bağış yaparak bu yılki en yüksek bağışı yapmış oldu.

Okul müdürünün "bu senin hakkın ve emeğinle kazandığın ödül, bu ödülü almalısın demesine karşılık", "hocam sizlerin bize çok emeği var, bizim de okulumuza bir katkımız olsın. Ayrıca ecdadımız bu vatan için marş yazmış para ödülünü kabul etmemiştir, ben bir resim yapmışım, para ödülü önemli deği" diyerek öğretmenine böyle cevap vermiştir.

Para ödülü okul aile birliğine aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber