Oda-Borsalar ile DOKA, ortak projeler yürütecek

TTB, TTSO, OFTSO ile DOKA arasında ortaklaşa yürütülecek projelerin imza töreni gerçekleştirildi.

Oda-Borsalar ile DOKA, ortak projeler yürütecek

Trabzon Ticaret Borsası (TTB), Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Of Ticaret ve Sanayi Odası (OFTSO) ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) arasında ortaklaşa yürütülecek projelerin imza töreni gerçekleştirildi.

TTSO’da düzenlenen imza törenine TTB Başkanı Eyyüp Ergan, TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Of TSO Başkanı Erdal Saral ile DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman katıldı.

Törende oda-borsalar adına konuşan Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, "Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası ve Of Ticaret ve Sanayi Odası olarak hazırladığımız projelerin DOKA destekleriyle ilgili sözleşmelerini imzalamak üzere bugün burada toplandık. Tüm desteklerinden dolayı DOKA'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman da "Kuruluşumuzdan bu yana kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları ve üniversitelere çeşitli alanlarda destekler veriyoruz. Sayın başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel projeler hazırlıyorlar. Bizim istediğimiz bölgemizde proje kültürünün ve proje uygulama kabiliyetinin artırılmasıdır. Odalarımızla birlikte kurumsal kapasitenin artırılması, özel sektörümüze yönelik yeni açılımların yapılması konusunda bir imza töreni gerçekleştirdik. Bundan sonra da DOKA olarak kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarımızın böyle güzel projelerini destekleyeceğiz. Projelerimizin Trabzon’umuza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından proje sözleşmelerinin imzası gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler