O yapımcı ve sunucu Trabzon’da Kitap Fuarı’na katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Kalbimizi kırdınız” yazmıştı.

O yapımcı ve sunucu Trabzon’da Kitap Fuarı’na katılacak

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon 28 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında önemli bir kültürel etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde 4.’sü yapılacak kitap fuarına 90 yazar ile 90 yayınevi katılacak.


Yerel ve ulusal bazda tanınmış pek çok yazarın söyleşi ve imza programı yapacağı fuar 28 Nisan Cuma günü saat 14.00’te düzenlenecek törenle açılacak. Tarih, uygarlık, kültür ve sanat kenti Trabzon’da bu yıl 4.’sünü düzenleyecekleri kitap fuarına geçen yıllarda olduğu gibi büyük ilgi olacağını beklediklerini kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ”Kitap fuarı ile büyük bir kültür şöleni yaşayacağız” dedi.

ŞOTA DA GELİYOR

Fuarın ilk gününde saat 13.30’da Trabzonspor’un unutulmaz golcülerinden Şota Arveladze, Hamamizade İhsan bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek söyleşi programı ile Trabzonlularla bir araya gelecek. Yine aynı gün saat 15.00’da Prof. Dr. Yaşar Özbay, ‘Pozitif Genç ve Yaşam’ konulu konferans, saat 18.00’da ise tarihçi yazar İbrahim Hakkı Gündoğdu, ‘Tarih Boyunca Milletlerin Ağırlığı’ konulu konferans ve imza günü ile kitapseverlerle birlikte olacak.
Kitap fuarının açılışı ile birlikte Esma Ala Türkmen, Garip Ayata, Esin Üçüncüoğlu ve Abdullah Gülay, düzenlenecek imza günü okuyucuları ile buluşacak.  

CUMHURBAŞKANI’NA SİTEM ETMİŞTİ

TRT’nin Yeni Rota programının yapımcı ve sunucusu Adem Özköse de Kitap Şöleni’nin 4. gününde ‘İslam dünyasının umudu Türkiye’ konulu konferans verecek. 17’de başlayacak olan konferans sonrası imza töreni düzenlenecek.
Adem Özköse ismini ilk Mavi Marmara krizi sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değerlendirmesini eleştirmesiyle duyulmuştu. Mavi Marmara operasyonunu sonuna kadar savunan Adem Özköse Erdoğan’un sözlerine göndermelerde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İHH’yi Mavi Marmara baskınında sorumlu sayıp, “Uluslararası bazda bir adım atıyoruz. Siz kalkıp da Türkiye’den böyle bir insani yardımı götürmek için günün başbakanına mı sordunuz? Biz zaten oraya gerekli yardımı bugüne kadar hep yaptık, yapıyoruz. Filistin’e yaptık, yapıyoruz” demişti.

Adem Özköse, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın İHH İnsani Yardım Vakfı’nı Mavi Marmara saldırısına ilişkin ilk kez ‘itham edişi‘ne ‘dost kazığı’ siteminde bulundu.

Özköse twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Bizi gerçekten üzdünüz, kalbimizi kırdınız. Gönlünüzdeki yerinize lütfen zarar vermeyin.”

“ Allah bizi bir partiyi, cemaati, hocayı, vakfı veya lideri kutsal kabul edip körü körüne savunmaktan korusun.”

“ Dostun attığı gül; düşmanının attığı taştan çok daha ağırdır” denir.  Gerçekten de öyleymiş..” İfadelerini yazmıştı.


O yapımcı ve sunucu Trabzon’da Kitap Fuarı’na katılacak  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler