Nusret Yılmaz: "İftira ve karalamalara..."

Nusret Yılmaz'dan önemli açıklama...

Nusret Yılmaz: "İftira ve karalamalara..."
Trabzon Barosu Başkan Adayı olan ve seçimleri 242'ye 151 oyla kaybeden Nusret Yılmaz, sonuçların açıklanması sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Nusret Yılmaz, "Ben Trabzon Barosu'nun bir mensubu olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu salonda kim aday olursa olsun onlarla el ele çıkacağız, neticeyi büyük bir olgunlukla karşılayacağız ve yine bu salondan el ele çıkmasını bileceğiz. Bu alana gelene kadar bizle alakası olmayan karalama kampanyalarına ve iftiralara karşı sesimizi çıkarmadık. Verdiğim söz üzerine sevgili Sibel Ablayı ve seçilen arkadaşları tebrik ediyorum. Ben bir dava adamıyım. Bizim için aslolan zafer değil seferdir. Ben ve ekip arkadaşlarım inandığımız değerler üzerine bu yarışa girdik ancak genel kurulun iradesi farklı bir alanda gerçekleşmiştir. Seçim aşamasında ihmal ettiğim arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ediyorum. İkincisi, kendilerini tanımaktan, ekip ruhu ve anlayışıyla mücadele etmekten büyük bir keyif aldığım ekip arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Üçüncüsü, kendileri ile görüştüğümde riyasız, yalansız dolansız samimi bir şekilde bana gerçek düşüncelerini söyleyen ve bu beyanları doğrultusunda hareket eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dördüncüsü, birkaç arkadaşım net bir şekilde bana destek vermeyeceklerini beyan ettiler, onlara teşekkür ediyorum. Bir de böylesi bir aşamada böyle büyük bir yükün altına girmemi istemedikleri için beni desteklemekten imtina eden ve bu tabloda net bir şekilde anladığım siyasi bağıl olan AK Partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber