Nihat Birinci terör saldırısını kınadı

MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısını kınayarak şehitlere rahmet diledi.

Nihat Birinci terör saldırısını kınadı
MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, İstanbul'da Beşiktaş-Bursaspor maçı çıkışı sonrasında polisleri hedef alan ve 38 kişinin şehit olduğu terör saldırısını kınadı.

MHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, alçak saldırıyı lanetleyen Nihat Birinci'nin mesajı şu şekilde:

"10.11.2016 günü İstanbul’da oynanan Beşiktaş Bursaspor maçı sonrası güvenlik önlemlerini alan Polislerimizin araçlarla görev yerlerinden ayrılma hazırlıklarını yaptıkları sırada bomba yüklü araçla ve canlı bomba ile yapılan terör saldırısı sonrası çok sayıda polisimiz ve sivil vatandaşımız şehit edilmiştir. Çok sayıda polis ve vatandaşımızda yaralanmıştır. Bu menfur terör saldırısını, yapanları, yaptıranları, arkasında ki güçleri, aracı olanları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. 
 
Ayrıca; menfur terör saldırısı sonrası sosyal medya üzerinden devletimizi ve milletimizi küçük düşürücü, kötü emellerine hizmet ettiği için nerdeyse sevinç çığlığı atar şekilde paylaşımlarda ve yorumlarda bulunanları da şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Ülkemizin ileri gitmesine, kalkınmasına, gelişmesine karşı çıkan, başka ülkelerin amaç ve ideallerine hizmet eden, bu topraklarda herkesten iyi derecede yaşam standartlarına sahip yazar çizer, sanatçı,  bilim adamı, din adamı ve siyasetçi kılıfları arkasına saklanan alçak satılmışları da şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Alçak saldırı sonrası şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Polis teşkilatımız ve tüm milletimizin başı sağ olsun.  

Tüm terör unsurlarının bu vatan topraklardan süpürülüp atılması, yok edilmesi, acil ve kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Yine etrafımızdaki ülkelerden gelebilecek her türlü terör tehdidinin de ortadan kaldırılması Vatan bütünlüğümüzün sürdürülmesi için gerekli ve zorunludur. Bedeli ne olursa olsun Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu konularda devletimize ve milletimize yılmadan her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

Son süreçte ülkemizde siyasal ve sosyal uzlaşının sağlanması yolunda önemli adımlar atılmaktadır. Bu birliktelik ve uzlaşının engellenmesi için benzer terör eylemleri ve başka diğer faktörlerin de devreye gireceği varsayılmalıdır. Milletçe her türlü saldırı ve provokasyonlara karşı uyanık olmak durumundayız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber