Nihat Birinci'den 15 Temmuz açıklaması: "Uyanık olmalıyız"

MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci 15 Temmuz Dolayısıyla mesaj yayınladı.

Nihat Birinci'den 15 Temmuz açıklaması: "Uyanık olmalıyız"

MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, bunca hadiseden sonra bir daha 15 Temmuzları yaşamamak için daima uyanık olmaları gerektiğini belirtti.
 

Birinci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 15 Temmuz'un Türk devletine ve milletine haçlı dünyasının düzenlediği suikast girişimi olarak hafızalara kazındığına işaret etti.

Soğuk savaş döneminden sonra dünyada taşların yerinden oynadığını vurgulayan Birinci, şunları kaydetti:

"ABD önderliğindeki vahşi, gaddar, kan emici, batı başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam dünyasına savaş açmıştır. Bu savaş Türk dünyası üzerinde örtülü, Arap dünyası üzerinde aleni bir şekilde sürdürülmektedir. Irak'ta, Mısır'da, Libya'da, Suriye'de, Pakistan'da ve Afganistan'da, 15 Temmuz'da ülkemizde yaptıklarına baktığımız zaman ne yapmak istedikleri, hedeflerinin ne olduğu ortaya çıkmıştır. Hedefleri Türk milletine diz çöktürmek, bütün İslam dünyasını teslim almaktır."

Birinci, Türk milletini düşürmeden İslam'ın düşmeyeceğini çok iyi bilenlerin, yıllar önce FETÖ projesini devreye soktuğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Dışı İslam, içi Hristiyan ve Yahudi olan bu projenin yıllarca ülkemizde faaliyet alanı bulması sonucu 15 Temmuz gecesi Türk milletini esir almaya kalkışmışlardır. Türk milleti o gece ordusu, emniyet güçleri, vatan sever siyasileri ile mücadelenin içine girerek, bu ihanet çetesine ve onların ağa babalarına unutamayacakları bir ders vermiştir. Bu vatan mücadelesinde şehit olan insanlarımıza rahmet diliyorum. Gazilerimizin önünde saygı ile eğiliyor, onlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bunca hadiseden sonra bir daha 15 Temmuzları yaşamamak için daima uyanık olmamız gerekiyor. El ele gönül gönüle vererek ülkemizi dünyanın en güçlü ülkesi yapma mecburiyetindeyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber