Nazmiye Çam olayında korkunç şüphe

Müge Anlı’nın Tatlı Sert programında konuşacağını söyleyen akraba Yaşar Çam’ın şok ölümü korkunç bir şüphe doğurdu.   16 Kasım’ı günü Tatlı Sert programında konuşacak olan Yaşar Çam, oturduğu evin 4. Katından aşağı düşerek ağır yaralandı ve kaldırıldığı h

Nazmiye Çam olayında korkunç şüphe
Müge Anlı’nın Tatlı Sert programında konuşacağını söyleyen akraba Yaşar Çam’ın şok ölümü korkunç bir şüphe doğurdu.
 
16 Kasım’ı günü Tatlı Sert programında konuşacak olan Yaşar Çam, oturduğu evin 4. Katından aşağı düşerek ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Müge Anlı’ya konuşacağı gün Yaşar Çam’ın (41) beklenmedik ölümü ilçede dilden dile konuşulmaya başlandı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürerken Çam’ı birinin mi öldürdüğü, intihar mı ettiği ya da kaza sonucu mu öldüğü araştırılmaya başlandı.
 
Salacık’ta ki bir evde işkence edilerek öldürüldüğü ve Vakıfkebir’de denize atıldığı belirlenen Nazmiye Çam cinayetine ilişkin kayınpederi Ali Yaşar Çam, kocası Hasan Şükrü Çam ve kayınbiraderi Ahmet Çam yargılanmış ancak delil yetersizliğinden beraat etmişlerdi.
 
Yargıtay’ın bozma kararından sonra yeniden yargılama sonucu ise ömür boyu hapis cezası almışlardı.
 
Cinayetin neden işlendiğine yönelik Müge Anlı’nın Tatlı Sert programında geçtiğimiz günlerde kayınpederi Ali Yaşar Çam’ın cinayetle ilgili ismini andığı Yaşar Çam konuşma kararı almıştı. Cinayeti tam çözülecek derken kararın sabahında Yaşar Çam 4 katlı bir binadan henüz belli olmayan bir nedenle düşerek feci şekilde can vermişti.
 
Yaşar Çam’ın babası ise oğlunun ölümünün ardından programa bağlanarak, cinayetle ilgisi olduğunu iddia eden kayınpeder Ali Yaşar Çam’a, “Ölü oğlumu suçlamayın hiçbir suçu yok. Allah’ından bulasınız” diyerek sitem etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler